lørdag den 22. januar 2011

Forfatterstatus 2010

På flere forfattereblogs har jeg set, at forfatterne har lavet en status for 2010. Ja, vi er jo et godt stykke inde i år 2011, men bedre sent end aldrig. Så her kommer min status for 2010!

2010 var året, hvor jeg fik udgivet tre bøger: "Mission: Drømmeprins", "I Pandoras æske" og "For foden af trappen". De to første fik jeg antaget året før, og "For foden af trappen" blev antaget af forlaget i 2010.

I løbet af året har jeg skrevet en hel roman og påbegyndt en anden, som jeg på nuværende tidspunkt arbejder videre på. Jeg har også prøvet kræfter med letlæsningsgenren  - en genre som absolut ikke er let, men som jeg gerne vil prøve igen. Øvelse gør mester, og jeg har hygget mig i selskab med min hovedperson Merlin, som ikke skal forveksles med troldmanden Merlin.

Jeg har desuden skrevet en håndfuld noveller, hvilket er store ting, da jeg nærmest aldrig skriver noveller. Jeg foretrækker at skrive romaner, men vil også gerne prøve at skrive en novellesamling.

Og hvad så med år 2011? Ja, lige nu forsøger jeg at koncentrere mig om mit nuværende romanprojekt. Flere andre trækker og virker meget tillokkende, men de må vente lidt endnu. I løbet af år 2011 vil jeg gerne skrive flere noveller og forsøge mig med letlæsningsbøgerne igen, og jeg håber at få skrevet et par romaner. Forhåbentligt giver nogle af projekterne pote og ender som færdige bøger.

Jeg ser frem til forfatterstatus 2011!

1 kommentar:

 1. Kære Pernille

  Med den iver du lægger for dagen er jeg sikker på at du nok skal nå et eller flere mål. :-)
  Bliv endelig ved! Vi er mange, der elsker dine bøger.
  Kh
  Anika

  SvarSlet