fredag den 3. februar 2012

Månedsstatus januar

Jeg tror, jeg vil prøve noget nyt. I starten af hver måned vil jeg lave en status over den forgående måned: Hvor mange sider har jeg fået skrevet, hvad har jeg ellers arbejdet med, som er skriverelateret og andet i den stil.

For denne måned: Så vidt jeg kan se, har jeg skrevet omkring 18 wordsider. Ikke meget. Jeg skrev for nogle uger siden et indlæg om søndagsdeadlines og om hvor gode de var til at motiverer mig til at få skrevet. Og siden da ... har jeg vist næsten ikke skrevet et ord.

Der er selvfølgelig flere forklaringer. Jeg er nået til et sted i romanen, hvor jeg har brug for at få styr på visse detaljer. Det kræver tid og overskud, og i januar måned har jeg haft håndværkere rendende. En ting er at de er parat til at starte arbejdsdagen klokken syv om morgenen, noget andet er, at jeg også har brugt tid på at flytte møbler, service, vaser, pynteting og lignende, slibe træværk, gøre rent (meget, meget støv!), flytte møbler tilbage og ...

Jeg har dog bedrevet mere end 18 siders tekst i januar måned. Der er også blevet tid til manuspleje af en roman, hvilket må siges at være vigtig. Så det kan da pynte på en ellers mager januar måned.

Desværre er jeg ikke færdig med at have besøg af håndværkere. Det roder stadig, og jeg forventer snart at skulle igang med en langvarig omgang korrekturlæsning.

Det bliver spændende at se, hvad det gør ved februar statutussen!

1 kommentar:

  1. God idé, Pernille!
    Den vil jeg følge med spænding, og måske endda selv stjæle ideen. :-)

    Men vær nu ikke får hård ved dig selv. December var du vildt produktiv, og manuspleje er altså ikke bare lige til højrebenet.

    SvarSlet