søndag den 31. august 2014

Siden sidst

*Suk*

Sidst jeg skrev et blogindlæg var den 21. juni. Det handlede om biblioteksafgiften.

Det er over to måneder siden. Tiden er bare fløjet af sted, og jeg har slet ikke kunnet samle mig om at lave et nyt indlæg.

Men okay så. Hvad er der sket siden sidst?

Ja, jeg har selvfølgelig skrevet på næste bind i min serie Blodets Bånd, og det har taget størstedelen af min opmærksomhed. Jeg havde håbet, jeg kunne færdiggøre den til midten af august - det var lidt min personlige deadline - men den blev ved og ved med at vokse. Så de der 300 wordsider jeg havde forventet ... er den langt forbi.

Dengang i juni var bogen på omkring 265 wordsider, og nu er den på 484, og jeg har ikke nået slutningen endnu. Jeg er nået frem til Finalen, men der er stadig sider at skrive, før serien er afsluttet.

Jeg har vist lidt udviklet Tunnelsyn og været fokuseret på at blive færdig :)

Da BB8 er blevet så lang i forhold til de andre bøger, er det planen at dele den i to. Delen, der bliver til BB8, er færdig, så nu arbejder jeg så på BB9.

Min tre ugers sommerferie gik også mere eller mindre med at skrive løs på det, jeg da troede skulle være BB8. Jeg havde håbet at blive færdig der, men måtte kapitulere to uger inde i ferien og indse, at hvis jeg skulle være færdig en uge senere, ville det ikke være godt. Ikke at det fik mig til at sætte farten ned. Selvom jeg storelsker min serie og crewet, så er jeg også spændt på at skulle ud og møde mit næste crew og se, hvilke eventyr de kan fortælle.

Blodets Bånd 7, Fortidssynder, har fået en lektørudtalelse, jeg har fået tegninger til et par læselet bøger, jeg har skrevet sammen med Carina Evytt, og så sker der også nyt på BB8 fronten, men det tror jeg, jeg fortæller i et par andre indlæg :)

2 kommentarer:

  1. Omg! Jeg glæder mig til de sidste bøger! :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeg glæder mig til de er færdige og "derude"! :P

      Slet