onsdag den 5. juni 2013

"Forfald" findes!

I hvert fald ifølge bibliotek.dk ;oP

Tag lige et kig her. Pt. er det en meget skrabet post med bare titel, forlag og isbn-nummer. Mit navn står der ikke engang, men forsiden er der. Jeg ved jo godt, at min bog eksisterer, men det bliver bare lidt mere virkelig, når det kan ses på bibliotek.dk

Det betyder nemlig, at den er på vej derud. Ud på bibliotekerne. Hvor læseheste og bogorme kan låne min bog og tage den med hjem, ligesom jeg lånte bøger dengang jeg var barn og teenager og drømte hemmelige drømme om at blive forfatter.

Nu kan jeg så ikke gøre meget andet end at krydse fingre, trække vejret dybt ... og vente på lektørudtalelsen.

*skælve*

2 kommentarer:

 1. Jeg er lige blevet færdig med Forfald og var det ikke fordi jeg skulle i seng i går havde jeg læst bogen på en dag :) så hvis det ikke fremgår tydeligt nok siger jeg det ligeud: det var en utrolig spændende bog og jeg kunne ikke ligge den fra mig.
  Tjoh... Jeg synes bare lige du skal vide hvor meget jeg holder af "blodets bånd" og jeg glæder mig hysterisk til den næste :)

  SvarSlet
 2. Hej ChriStine

  Skønt at høre, at du kunne lide Forfald og at du læste den på en dag :o) Jeg elsker selv bøger, som jeg ikke kan lægge fra mig, men bare SKAL læses NUUU!

  Åh, ja, den næste i serien ... der går nok lidt tid inden den udkommer, men jeg skal gøre mit bedste ;o)

  SvarSlet