torsdag den 5. december 2013

Manuspleje i stormen

Stormen "Bodil" har indtaget Danmark, og da jeg ikke havde lyst til at strande på biblioteket (selvom jeg da ikke ville komme til at mangle underholdning) eller få problemer på vejene, tog jeg tidligt fri. Da det stormede for nogle måneder siden, havde jeg nemlig en del besvær med at komme hjem på grund af væltede træer. Jeg ville gerne undgå det samme i at ske denne gang - og så naturligvis også undgå sammenstød med UFO'er (Ubehagelige Flyvende Objekter) og væltende træer.

Sååå ... hvorfor ikke udnytte tiden med noget fornuftigt? Som lidt manuspleje? Jeg har fået en af Merlin-bøgerne tilbage fra min redaktør med rettelser, som jeg nu skal godkende. Eller argumenterer imod ;o)Lidt musik, levende lys, susen udenfor og visne blade der klasker desperat mod ruderne ... og gentagne museklip for at godkende. DET er da at udnytte tiden! ;oP

5 kommentarer:

 1. Jeg er i gang med 6. Bind i Blodets bånd og jeg kan slet ikke overskue tanken om at jeg snart er færdig med den. Jeg har slugt alle bøgerne på en måned (med influenza, derfor et overskud af tid til Kassie og Leo) og nu er jeg helt skræmt ved tanken om at der ikke findes et 7. Bind endnu. Jeg er overbevist om at serien ville være vanvittigt god hvis den blev filmatiseret! Håber du bliver ved med at skrive, jeg kan i hvertfald ikke få nok!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hej "Anonym"

   Misforstå mig nu ikke, men det fornøjer mig på et eller andet plan at du "er helt skræmt ved tanken om at der ikke findes et 7. bind endnu" ...

   Jeg arbejder på sagen med det syvende bind!

   Og ja, ville serien ikke gøre sig godt på skærmen? Det tor jeg da på! ;oP

   Slet
 2. Når man sender et manuskift ind til et forlag kommer det så tilbage med kommetare osv?

  SvarSlet
 3. Hej Majken

  Nej, jeg tror sjældent man får kommentarer på sit indsendte manus. De fleste forlag har vist for travlt til at hæfte en forklaring på deres afslag, men man kan heldigvis være heldig, så man har noget at arbejde videre med :)

  Siger forlaget ja, får man måske en forklaring på, hvad de kunne lide og ellers kommer manus jo igennem en redigeringsrunde, hvor det gøres endnu bedre.

  SvarSlet