fredag den 25. november 2011

Bogforum 2011

Så er Bogforum 2011 forbi. I år var jeg faktisk med - for første gang nogensinde! Jeg har ikke været der som gæst tidligere, og i år var jeg så på programmet hos Tellerup. Fra fredag til søndag havde Tellerup hele ni forskellige forfattere, som sad parate til at give autograffer til interesserede. Jeg selv var "i den varme stol" om fredagen.

Jeg fik udgivet min første roman i 2004, men det var min første offentlige optræden, og jeg var ret spændt på, om der ville komme nogen forbi i de to timer. Selvfølgelig bliver mine bøger læst, men ville de læsere være at finde på Bogforum? Og ville de ligefrem planlægge et stop hos Tellerup på grund af mig? Bogforums program er jo proppet med arrangementer, så der var nok at vælge imellem.

Stor var min overraskelse da jeg fik besøg næsten med det samme. Og faktisk af en mindre flok (den virkede muligvis større end den reelt var ;oP). I sådan en situation er filmen omkring bøgerne en endnu større plage end normalt, men af kom den da, og jeg fik skrevet min første hilsen og givet en autograf.

Det var overvældende at møde så mange læsere. At skrive er et langt stykke af vejen noget man gør alene. Når bogen så bliver udgivet, er den ude af ens hænder, og man aner ikke, hvem der læser den, eller hvilken læseoplevelse de får. At møde nogen af læserne ... ja, det var en speciel oplevelse. Desværre var der ikke megen tid til snak - og jeg er også bange for, at jeg ikke er særlig god til at tale om mine egne bøger. Gad vide hvordan de virkelig store forfattere gør det? Jeg nævner i flæng: Jürgensen, Kaaberbøl, Bøgh Andersen?

Nå, men jeg håber, at jeg får muligheden for at øve mig lidt mere. Måske til Bogforum 2012?


"Og hvordan er det nu man staver til Line?"

"Værsgo!"

Her er jeg sammen med min redaktør fra Tellerup. Første gang vi mødes, men jeg håber ikke, det er sidste gang!

Hvis I vil se flere billeder fra Bogforum, kan I besøge Forlaget Tellerups Facebookside her!
Billederne i dette indlæg tilhører Tellerup.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar