torsdag den 22. november 2012

Følgesvenden er officielt udkommet!

I går havde "Følgesvenden" officiel udgivelsesdato. I mit hoved er det jo sket for lidt tid siden, da jeg modtog mine frieksemplarer kort før Bogforum. Men i går blev det så officielt: "Følgesvende" er udgivet!

Og hvad der næsten er mere utrolig er, at bogen allerede har en hel post på bibliotek.dk - se den lige her!

Eller "snyd" og læs beskrivelsen af bogen her: "Den unge vampyrpige, Kassie prøver sammen med heksen Liliana at finde frem til sandhendheden om sit tidligere liv som et normalt menneske. Leo, der er forelsket i Kassie, har magiske kræfter og gør sit bedste for at lære at beherske dem. Men forude venter et opgør med den unge vampyr, Zan".

Jeg morer mig lidt over, at Zan omtales som en ung vampyr. Kassie er ung, ikke engang tyve år har hun været vampyr. Hvor gammel Zan er, ved jeg faktisk ikke helt nøjagtig, men han er noget ældre, og jeg ville ikke selv betegne ham som en ung vampyr. Ung af udseende, jeps, helt sikkert, men ikke i vampyrmålestok.

Som bibliotekar - og, nå ja, vel også som forfatter - er jeg ret obs på, hvornår mine bøger er at finde på bibliotek.dk, for når de er der ... ja, så er det som om de eksisterer "rigtigt". Ude i den store verden. Hos læserne.

Derfor overraskede det mig meget, at jeg helt har overset det denne gang. Men pyt med det. Nu er beviset her: "Følgesvenden" er på vej ud på bibliotekerne, og jeg håber, at der bliver taget godt imod den.

Pssst! Om et par uger kommer bogen på materialevalg hos bibliotekerne. Det betyder, at jeg - måske - får en lektørudtalelse på bogen der. Et par uger ... et par lange uger ...

1 kommentar:

 1. Hej Pernille

  Jeg vil heller ikke se ham som und, men jeg ser ham heller ikke som vildt gammel. måske i midt af 40'erne..

  Der ud over vil jeg lige sige at det var rigtig fedt at møde dig til Bogforum. Få en lille snakke med dig, og høre hvad du havde at sige om dine bøger. Stor glæde at der kommer flere af dem :D

  Jeg ser frem til at læse 4 og 5 (når jeg har fået fat i dem) samt I Pandoras æske.

  hilsen Marie

  SvarSlet